0
Naslovnica | Sučelje | Dokumenti | Cijene | Narudžba | Demo | Evidencija AETR aktivnosti vozača
inter biz informaticke usluge IB.ERS
Program za evidenciju radnog vremena mobilnih radnika
evidencija radnih sati mobilnih radnika

Program IB.ERS namijenjen je korištenju u Windows operacijskim sustavima. Podaci se spremaju u stabilnu i pouzdanu relacijsku bazu podataka (Firebird bazni poslužitelj) i smješteni su na računalu kupca - dakle, nema potrebe za spajanjem na Internet ili arhiviranjem podataka na tko-zna čijim serverima i slično! Program se zajedno s bazom instalira na računalo kupca (samostalna instalacija, jednostavna, dovoljno nekoliko klikova mišem) i omogućava neograničeno korištenje (nema ograničenja na broj vozila ili vozača, niti na količinu unesenih podataka, izrađenih AETR potvrda itd.).

 

Cijena osnovne licence je 5.500,00 kn + PDV.

Obzirom na cijenu, za manje tvrtke preporučamo kupnju IB.TAHO-Mini koja nudi proširene funkcionalnosit u odnosu na IB.ERS - podršku za digitalne tahografe i analizu prekršaja vozača!

Nudi se i mogućnost instalacije na više računala u lokalnoj mreži naručitelja. U tom slučaju INTER-BIZ nudi uslugu instalacije baznog poslužitelja i konfiguraciju klijentskih računala (naplata putnih troškova i satnice). Isto tako, moguća je i telefonska podrška tehničkom osoblju naručitelja što snizuje troškove. Za instalaciju na više računala za svako dodatno računalo potrebno je kupiti dodatnu licencu!

Cijena dodatne licence je 2.500kn + PDV.

Ukoliko naručitelj ne može sam obaviti instalaciju unutar lokalne mreže, istu može obaviti INTER-BIZ - putni troškovi se naplaćuju 3,00 kn + PDV po km, a sat rada na lokaciji 150,00 kn + PDV.