Naslovnica | Sučelje | Dokumenti | Cijene | Narudžba | Demo | Evidencija AETR potvrda vozača
inter biz informaticke usluge IB.ERS
Program za evidenciju radnog vremena mobilnih radnika
evidencija radnih sati mobilnih radnika

Programski sustav IB.ERS dostupan je svim zainteresiranim kupcima iz Hrvatske i susjednih zemalja (uskladivi Zakoni i Pravilnici, obzirom na približavanje EU). Aktualna verzija programa se stalno nadograđuje te svi kupci stječu pravo na mjesečne besplatne nadogradnje. Isto tako, kupce se potiče da svojim prijedlozima sudjeluju u daljnjem razvoju sustava.

DEMO verzija programa omogućava svim kupcima sticanje uvida u mogućnosti kroz konkretne primjere i testiranja. Jedina ograničenja u odnosu na kompletnu verziju programa svode se na "smetnje" prilikom ispisa izvještaja, odnosno nemogućnost ispisa svih izvještaja i promjene nekih podataka vezanih uz ispis (npr. tekst zaglavlja izvještaja).

Program je namijenjen korištenju pod Windows operacijskim sustavima (Windows 98 naviše, kompatibilno s Windows XP, Windows Vista i Windows 7 operacijskim sustavima!).

DEMO VERZIJA JE DOSTUPNA ZA PREUZIMANJE - PREUZMI (4.1MB)
(instalacija uključuje i upute u PDF formatu!)

UPUTE ZA INSTALACIJU:

  1. Preuzmite instalacijski program (ERSSetup.exe - veličina = 4.1MB)
  2. Pokrenite instalacijski program
  3. Pratite upute na ekranu

Kod prvog pokretanja u bazi su uneseni testni podaci (imaginarni djelatnici, vozila, nekoliko AETR potvrda i zapisi o radnim satima i aktivnostima - podaci nisu realni - isprobajte na konkretnim slučajevima, dodajte svoje djelatnike i vozila, isprobajte sve mogućnosti prije kupnje!). Demo uključuje zadnju inačicu sustava, uključujući i modul za digitalizaciju i očitavanje podataka sa skeniranih tahografskih listića! (14.5.2011)

 

U slučaju bilo kakvih problema s instalacijom i preuzimanjem javite se e-mailom ili telefonski